Tannash - jezelf kennen 

Praktijk voor bewustwording en heling

Reiki cursus

We kunnen allemaal  Reiki leren! Het is onnodig speciale talenten of een vooropleiding te hebben. De bereidheid Reiki te geven is vaak al voldoende.

Reiki is een methode om door middel van handoplegging energie door te geven. De energie gaat daar naar toe waar het nodig is en stroomt overal doorheen. Het werkt helend voor lichaam en geest.

In de Reiki cursus leer je ervaren wat heling is en hoe je energie door kunt geven aan jezelf of aan een ander. Reiki is werken met de universele energie en tevens jezelf helen.

Reiki 1

Tijdens de Reiki 1 cursus ontvang je twee inwijdingen, deze herstellen je gaven om energie te kunnen ontvangen en door te geven. Je leert hoe je deze helende energie voor jezelf en anderen kunt gebruiken. Tijdens de inwijdingen wordt er een reinigingsproces van je lichaam en geest in gang gezet. Dit zal je intuïtieve en spirituele ontwikkeling versterken en zal ook na de cursus blijven doorwerken.

Wat er aan bod komt tijdens de Reiki 1 cursus:

• je leert over Reiki en de achtergrond

• je gaat voelen wat energie is en leert wat chakra’s zijn

• jouw persoonlijke geestelijke en spirituele ontwikkeling

• overzichtelijke stappen van het geven van een behandeling

• je ervaart hoe jezelf en anderen een Reiki behandeling kunt geven

Reiki 2

Heb je de Reiki 1 cursus afgerond en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van Reiki, maar ook persoonlijk ontwikkelen, dan kun je Reiki 2 volgen.

In de tweede graad leer je werken met de Reiki symbolen en behandeling op afstand.

Je ontvangt wederom een aantal inwijdingen waardoor jouw energiekanaal nog meer geactiveerd wordt. Bij Reiki 2 ga je nog meer de diepte in, de energie wordt krachtiger. Dit vraagt van jouw als gever dat je stevig en goed geaard in je schoenen staat, maar ook dat je je eigen leerprocessen onder ogen ziet en hiermee weet om te gaan of op te lossen.

Wat er aan bod komt tijdens de Reiki 2 cursus:

• Het leren van symbolen en de helende werking ervan

• Je eigen ontwikkelingsproces

• Het leren geven van een afstandsbehandeling

• Gerichter Reiki energie sturen

Beide cursussen bestaan uit twee dagen, een avond en hele dag (aansluitend)  Wanneer je geïnteresseerd bent, plannen we samen een geschikt moment.

De Reiki cursussen zijn inclusief koffie/thee, lunch, lesmateriaal en 1 oefenavond.
Home