Tannash - jezelf kennen 

Praktijk voor bewustwording en heling

Intuïtieve ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling is weten zonder te beredeneren, het aanvoelen van informatie zonder intellectuele inspanning.  De informatie is afkomstig van je eigen bron, vanuit je hart en ziel. 

Het is weer leren vertrouwen op informatie die van binnenuit komt. Het is onmiddellijk begrip en inzicht zonder erover na te denken; het is weten. 

In de cursus intuïtieve ontwikkeling, leer je praktisch om te gaan met energieën, je wordt je bewust van je eigen energieveld om je heen, je aura en de centrale energieknooppunten in je lichaam, je chakra's. Door middel van meditatie en lichaamsoefeningen leer je je lichaam te ontspannen en je geest tot rust te brengen. Dit heeft een positief effect op je gezondheid, het leert je positief te denken en brengt balans in je leven. Je gaat je eigen kracht ontdekken, je oer vertrouwen en gaat van daaruit handelen. De cursus bestaat uit 10 lessen, data en tijdstip in overleg.

Intuïtieve ontwikkeling verdieping

In deze vervolgcursus gaan we dieper in op het werken met energie. Je gaat herkennen en voelen wat bij jou hoort en wat bij de ander hoort. Je leert je eigen energieveld (aura) te versterken en jezelf te beschermen. Ook ga je leren hoe je de meditatieoefeningen kunt toepassen in je dagelijkse leven, zodat jij in je eigen kracht kunt blijven, wat er ook om je heen gebeurt. Het is jouw persoonlijke groeiproces naar meer innerlijke kracht, zelfvertrouwen en helderheid. Dit geeft meer vreugde in je leven, verbondenheid met wat je doet en waar je voor kiest. De cursus bestaat uit 10 lessen, data en tijdstip in overleg.Home