Tannash - jezelf kennen 

Praktijk voor bewustwording en heling

Over Tannash

Mijn naam is Ingrid Wissink-Boerhof en ben natuurgeneeskundig energetisch therapeut.

Vanaf jonge leeftijd heb ik het gevoel dat er meer is tussen hemel en aarde. Dat er meer is dan wij met onze blote ogen kunnen zien, maar wel voelen en  onbewust ook wel weten. Dat wij geholpen worden door engelen, gidsen, overleden dierbaren. Zij laten ons de weg van liefde, vertrouwen en kracht zien en wij mogen dit als mens op aarde manifesteren, met beide benen op de grond.

Vanuit die interesse ben ik gaan mediteren in groepsverband, heb ik verschillende workshops gevolgd over onder andere chakra energieën en ben uiteindelijke een opleiding gaan volgen voor psycho-energetische therapeut. Dit is een vierjarige (erkende) hbo opleiding, waarin verschillende disciplines aanbod zijn gekomen, waaronder bijvoorbeeld regressie- en hypnotherapie, aura- en chakraheling, innerlijk kind heling, lichaamsgerichte energiebehandelingen. 

Nadat ik de 4-jarige opleiding voor psycho-energetische-therapie in Eibergen had afgerond, ben ik praktijk Tannash gestart. Ik geloof dat we meer zijn dan alleen ons lichaam en dat we ook verbonden zijn met onze geest en ziel. Vanuit deze visie werk ik, geef ik meditatie trainingen, workshops en reiki cursussen. Om mijn praktijk in beweging te houden en zelf te blijven ontwikkelen heb ik meerdere (na) scholingen, opleidingen (zoals medische basis kennis bij Ars Medica)en cursussen( Reiki master en Seichem master) gevolgd en behaald.

Als psycho energetisch therapeut behandel ik cliënten met uiteenlopende klachten en hulpvragen. Ik begeleid je in het loslaten van zowel lichamelijke spanningen alsook emotionele blokkades, waardoor je meer inzicht krijgt in gebeurtenissen die in je leven hebben plaatsgevonden en waardoor je meer rust en vertrouwen krijgt. Je leert zo hoe je om kunt gaan met spanningen en emoties die je in je leven tegen komt. Dit heeft weer een positief effect op je gezondheid en geeft meer balans in je leven. 

Warme groeten,

Ingrid Wissink

Home