Als psycho energetisch therapeut behandel ik mensen met uiteenlopende klachten, zowel lichamelijke als emotionele klachten.

De oorsprong van deze klachten is vaak een opgebouwde spanning, waardoor je de energiestroom  van je lichaam blokkeert.

Het woord stress betekent ook spanning of druk. Stress zorgt er eigenlijk voor dat je alert kunt reageren en geconcentreerd kunt werken. Zodra de spannende gebeurtenis voorbij is, neemt de spanning af en kom je weer in je stabiele evenwicht.

Maar wat als de spanning blijft? Dan kost het je veel meer energie. Je lichaam moet dan veel harder werken om in balans te komen. Veel stress betekent ook een hoge aanmaak van cortisol, een hormoon dat het immuunsysteem onderdrukt. Want “het gevaar overleven” is belangrijker dan ziektekiemen bestrijden. Dit verklaart ook hoe het komt dat mensen na een ingrijpende gebeurtenis vaak allerlei lichamelijke klachten krijgen.

Meestal zijn we het ons niet eens bewust dat we spanning vasthouden, zijn het ingesleten gedragspatronen die we al heel jong hebben aangeleerd. Toen was dat heel nuttig, als overlevingsmechanisme, maar nu werkt dit gedrag tegen je, waardoor je je depressief, moe of opgebrand kunt voelen.

Tannash begeleid cliënten in het loslaten van deze lichamelijke spanning, emotionele blokkades, waardoor je inzicht krijgt. Want wanneer je je bewust wordt van je gedrag, ga je ook leren hoe je hiermee om kunt gaan. Hoe je met spanningen en emoties kunt omgaan die je in je leven tegenkomt. 

Hierbij maakt Tannash gebruik van allerlei technieken waaronder regressie- en hypnotherapie, aura-en chakra healing.

Psycho energetische therapie is een complementaire therapie. Raadpleeg bij twijfel altijd uw reguliere arts. Uw (huis)arts stelt de diagnose.

Psycho energetische therapie wordt toegepast als aanvulling in de reguliere gezondheidszorg bij onder andere:

  • psycho sociale klachten
  • psycho somatische klachten
  • onverwerkte trauma’s
  • burn-out / stress
  • rouwverwerking
  • depressiviteit
  • loopbaan / levensloop vragen
  • begeleiden van energiegevoeligheid bij kinderen en volwassenen.

Praktijk Tannash is aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG). Dit betekent dat de meeste zorgverzekeraars de consulten (deels) vergoeden bij de aanvullende verzekering. Kijk voor de exacte wijze van vergoedingen van alternatieve geneeswijzen in uw polisvoorwaarden.

 

Sluit Menu