Welkom op de website van Tannash, een praktijk voor innerlijke bewustwording en heling.

 

Tannash is een Oud-Indiaas of Sanskriet woord dat staat voor “jezelf kennen”.  Door je eigen bewustwordingsproces aan te gaan, leer je jezelf steeds beter kennen. Wat je valkuilen zijn, je handicaps, maar ook je talenten en kwaliteiten. Je leert zo meer van jezelf te houden en je innerlijke oer vertrouwen komt weer omhoog.

Nadat ik de 4-jarige opleiding voor psycho-energetische-therapie in Eibergen had afgerond, ben ik praktijk Tannash gestart. Ik geloof dat we meer zijn dan alleen ons lichaam en dat we ook verbonden zijn met onze geest en ziel. Vanuit deze visie werk ik, geef ik meditatie trainingen, workshops en reiki cursussen. Om mijn praktijk in beweging te houden en zelf te blijven ontwikkelen heb ik meerdere (na) scholingen, opleidingen (zoals medische basis kennis bij Ars Medica)en cursussen( Reiki master) gevolgd.

Als psycho energetisch therapeut behandel ik cliënten met uiteenlopende klachten en hulpvragen. Zowel lichamelijk als emotioneel begeleiding  in het loslaten van lichamelijke spanningen en emotionele blokkades, waardoor er meer inzicht komt  in een bepaalde situatie en je meer rust en vertrouwen krijgt. Je leert zo hoe je om kunt gaan met spanningen en emoties die je in je leven tegen komt. Dit heeft weer een positief effect op je gezondheid en geeft meer balans in je leven.

Warme groeten,

Ingrid Wissink

Foto van Ingrid Wissink - Tannash

 

Warme groet, Ingrid Wissink

Sluit Menu