Welkom op de website van Tannash, een praktijk voor innerlijke bewustwording en heling.

Tannash is een Oud-Indiaas of Sanskriet woord dat staat voor “jezelf kennen”. Door je eigen bewustwordingsproces aan te gaan, leer je jezelf steeds beter kennen. Wat je valkuilen zijn, je handicaps, maar ook je talenten en kwaliteiten. Je leert zo meer van jezelf te houden en je innerlijke oer vertrouwen komt weer omhoog.

Doordat de balans in mijn leven helemaal verstoord was en ik behoorlijk de weg kwijt was, wat zich uitte in een burn-out, ben ik begonnen met het volgen van meditatielessen, workshops en innerlijk kind weekenden. Ik merkte dat de balans weer terug kwam, ik tot rust kwam en ik weer helder kon denken. Er ontstond de behoefte om mijzelf hier verder in te ontwikkelen en dus ben ik een opleiding psycho-energetische therapie gaan volgen. Een therapie die gebruik maakt van verschillende disciplines, zoals regressie-en hypnotherapie, aura-en chakraheling, innerlijk kind werk, lichaamsgericht werken (energie knooppunten).

Als psycho energetisch therapeut behandel ik dan ook cliënten met uiteenlopende klachten en hulpvragen. Zowel lichamelijk als emotioneel begeleid ik je in het loslaten van lichamelijke spanningen en emotionele blokkades, waardoor je meer inzicht krijgt in een bepaalde situatie en je meer rust en vertrouwen krijgt. Je leert zo hoe je om kunt gaan met spanningen en emoties die je in je leven tegen komt. Dit heeft weer een positief effect op je gezondheid en geeft meer balans in je leven.

Foto van Ingrid Wissink - Tannash

 

Warme groet, Ingrid Wissink

Sluit Menu