Tannash Jezelf kennen

Praktijk voor innerlijke bewustwording en heling

Cursussen en activiteiten

Intuïtieve ontwikkeling: In de cursus intuïtieve ontwikkeling, leer je praktisch om te gaan met energieën, je wordt je bewust van je eigen energieveld om je heen en de centrale energieknooppunten in je lichaam. Door middel van meditatie en lichaamsoefeningen leer je je lichaam te ontspannen en je geest tot rust te brengen. Dit heeft een positief effect op je gezondheid, het leert je positief te denken en breng balans in je leven. Je gaat je eigen kracht ontdekken, je oer vertrouwen en gaat van daaruit handelen. De cursus bestaat uit 10 lessen, data en tijdstip in overleg.

Intuïtieve ontwikkeling verdieping: In deze vervolgcursus gaan we dieper in op het werken met je eigen energie. Energie herkennen en gaan voelen. Versterken van je energie en jezelf beschermen, en het toepassen van alle meditatie oefeningen, zodat jij in je eigen kracht kunt blijven, wat er ook om je heen gebeurt. Het is jouw persoonlijke groeiproces naar meer innerlijke kracht, zelfvertrouwen en helderheid. Dit geeft meer vreugde in je leven, verbondenheid met wat je doet en waar je voor kiest. De cursus bestaat uit 10 lessen, data en tijdstip in overleg

Meditatie cursus: Leer je lichaam te ontspannen en je geest tot rust te brengen door middel van meditatie. Mediteren heeft een positief effect op je gezondheid, het brengt balans in je leven en het ontspant je lichaam. Ik geef een geleide meditatie waarin je eenvoudige meditatie technieken leert, en je handvatten meekrijgt om in je dagelijkse leven toe te passen. Mediteren leert ons helder te denken en geeft ons energie, zodat we efficiënter werken en minder snel moe worden. Het helpt ons te ontspannen en afstand te nemen van situaties die veel stress veroorzaken. Mediteren maakt ons niet alleen gelukkiger maar ook gezonder, omdat het spanningen wegneemt en ons positief leert denken. De cursus bestaat uit 12 lessen data en tijdstip in overleg.

Wandelen met aandacht: Dit is een ontspannende vorm van beweging, waarbij je je dagelijks gepieker vergeet. Tijdens de wandeling, in de omgeving van Haaksbergen, stoppen we op verrassende plekjes om een moment rust te vinden en bij jezelf aan te komen. Uit Brits onderzoek blijkt dat je van vijf minuten bewegen in de buitenlucht al een mentale boost krijgt: de hoeveelheid stresshormonden neemt af en je krijgt er meer zelfvertrouwen van. Data en tijdstip in overleg

Reiki: Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie, dit is een kosmische energie die overal in en rondom ons aanwezig is en alles onderling verbindt. Al wat leeft en groeit heeft deze energie nodig om te kunnen bestaan. Het kanaal waardoor de reiki energie stroom wordt tijdens een inwijding weer gereactiveerd. Reiki kent 3 graden van initiaties (inwijding) elke graad heeft zijn eigen niveau van kracht en intensiteit. Bij een inwijding wordt het trillingsgetal van het energieveld verhoogd en krijg je nieuwe technieken aangeleerd.

Reiki 1 In de eerste graad ontvang je een viertal afstemmingen die ervoor zorgen dat je de universele levensenergie kunt overdragen en waarmee het kanaal voor de doorgifte van deze universele levensenergie gereactiveerd wordt. Tijdens deze cursus krijg je les in de beginselen van Reiki en worden je de diverse handpositities aangeleerd.
Reiki 2 In de tweede graad wordt een drietal symbolen geactiveerd die ervoor zorgen dat het doorgifte kanaal, de reikwijdte van Reiki wordt vergroot. In de cursus voor de tweede graad leer je om op afstand te genezen. Je leert een aantal symbolen waarmee je Reiki op afstand kan toepassen en waarmee je emotioneel kan genezen.
Reiki 3 De derde graad is een cursus waarin je persoonlijk onderwijs en coaching ontvangt om de Reiki methode te onderwijzen en uit te dragen. Dit is een meerdaagse cursus waarbij je zowel de healing als het masterschap kunt halen. De masteropleiding bestaat uit meerdere cursusdagen.

Voor meer informatie en data over de reiki en andere cursussen of activiteiten neem gerust contact op met mij.